Pleisterwerken | Facades | Koksijde

Gevelrenovaties, pleisterwerken en facades Kortrijk

Onze Bvba Pleisterwerken Louwie is een talentvol pleisterbedrijf dat gelegen is in Oostduinkerke - Koksijde. Wij staan garant voor kwalitatieve pleisterprojecten in Kortrijk en zorgen voor een perfecte (na)service van ons geleverd pleisterwerk.

Wij leggen ons toe op zowel grote als kleine pleisterwerken in Kortrijk. Ons stukadoorsbedrijf bestaat uit mensen met heel wat werkervaring in het pleisteren van facades, muren en plafonds. Zij zorgen steeds opnieuw voor een onberispelijke afwerking van uw pleisterwerk in Kortrijk.

Onze pleisterexperten zorgen alvast voor  de nodige vakkennis met een correct pleisteradvies voor uw woning of onderneming in kortrijk. Wij overlopen met U uw project, wensen en het budget maar zoeken bovenal naar een passende oplossing.

Zo kan U bij ons terecht voor plafonds, muren, facades, sierpleister, gyprocwerk, spuitpleisterwerken, crepi, plamuren en stucwerk, dit keer op keer met de beste kwaliteit-prijs verhouding voor stukadoorswerken in de regio van Kortrijk.

Ons enthousiaste pleisterteam kijkt er naar uit om in de toekomst met U te mogen samenwerken en zo samen uw droomproject te kunnen realiseren in Kortrijk. Indien U nog vragen heeft of bijkomende informatie wenst betreffende pleisterwerken of gevelwerken, aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren. De medewerkers van "Pleisterwerken Louwie" zullen U graag verder helpen.

Op afspraak bezichtigen wij graag met U enkele van onze werven, zo kan U zichzelf overtuigen van ons vakmansschap en afgeleverd stukadoorswerk.

Pleisterwerken & facades Louwie,  pleisteren op maat van uw project.

Contact: Pleisterwerken & facades Louwie