Pleisterwerken | Facades | Gent

Pleisterwerken, facades en gevelrenovaties Gent

Bvba Louwie Pleisterwerken is een talentvol pleisterbedrijf dat gelegen is in Oostduinkerke - Koksijde. U garantie voor kwalitatieve pleisterprojecten in Gent en een perfecte (na)service van ons geleverd pleisterwerk.

Voor zowel grote als kleine pleisterwerken in Gent kan U bij ons terecht. Het stukadoorsbedrijf bestaat uit mensen met heel wat werkervaring in het pleisteren van facades, muren en plafonds. Deze zorgen steeds opnieuw voor een onberispelijke afwerking van uw pleisterwerk in Gent.

Door onze pleisterexperten kan U alvast rekenen op de nodige vakkennis met een correct pleisteradvies voor uw woning of onderneming in Gent. Zij bekijken met U uw project, wensen en het budget maar zoeken bovenal naar een passende oplossing.

U kan bij ons terecht voor plafonds, muren, facades, sierpleister, gyprocwerk, spuitpleisterwerken, crepi, plamuren en stucwerk, dit keer op keer met de beste kwaliteit-prijs verhouding voor stukadoorswerken in de regio van Gent.

Onze medewerkers kijken er naar uit om in de toekomst met U te mogen samenwerken en zo samen uw droomproject te kunnen realiseren in Gent. Mochten er verder nog vragen zijn of wilt U bijkomende informatie betreffende pleisterwerken of gevelwerken, aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren. De medewerkers van "Pleisterwerken Louwie" zullen U graag verder helpen.

Op afspraak bezichtigen wij graag met U enkele van onze werven, zo kan U zichzelf overtuigen van ons vakmansschap en afgeleverd stukadoorswerk.

Pleisterwerken & facades Louwie,  pleisteren op maat van uw project.

Contact: Pleisterwerken & facades Louwie